“Bewustzijn” spreker & lezingen

Cora als spreker

Cora is een “YogaRebel”. Al 20 jaar. Met haar nuchtere, eigenzinnige en doortastende kijk op yoga & spiritualiteit richtte zij in (de Lichtstad) Eindhoven in 2009 het bedrijf Yogatrainer op. Inmiddels is Yogatrainer een gerenommeerde yogastudio in Brabant met vier zalen, achttien trainers en 365 dagen per jaar les. Bij Yogatrainer krijg je trouwens (buiten Corona-tijd) thee met koekjes mét suiker en E-nummers. Met haar theaterachtergrond is de bühne haar playground. Niet meer om een rol, een typetje of kindertheater te spelen. Nu, om jou te laten ervaren hoe eenvoudig het is om dichter bij jezelf te komen, meer te ontspannen, uit je comfortzone te komen. En het nog leuk te vinden ook!

Met haar kwetsbaarheid, lef, power, positiviteit, speelsheid, een flinke dosis humor en no-nonsense mentaliteit, geeft Cora je medewerkers zin en het vertrouwen om zichzelf wat opener te stellen. Heel simpel, vaak, al met een paar ademtechnieken. Zoiets heeft impact en je gasten/medewerkers gaan naar huis met een “ Natural High”. Een roes, een verrassende cocktail van een diepe ontspanning en een boost van energie.

BUSINESS
corporate relax training – relaxmomenten tijdens personeelsdag – interactieve ‘lezing’ over stressreductie – ontwikkelen relaxtoolkit voor medewerkers – yogatraining voor 300 medewerkers – Loslaattraining (workshop spanning loslaten) – workshop overvloed –fysieke yogatraining – ademtraining – workshop Breathpower (ademtechnieken ter ontspanning, versterking immuunsysteem, geven van energie, wegnemen vermoeidheid)

Cora’s werk is interactief. “We promise. You won’t forget.”