HOME

'you can always relax more'

 20 jaar geleden liep ik vijf halve marathons in een seizoen. Om te ontspannen.

Totdat ik ont-dekte, dat ik niet alleen hard liep, maar vooral hard wèg liep. Van alles wat ik voelde. Ik stond altijd AAN. Dat moest anders.

Ik ben Cora. Welkom!

Ga je mee relaxen? Want daar begint alles mee; gezondheid, geluk, energie, rust.. en het leuke is: je hebt er zelf super veel invloed op. 

Ik gebruik tools als yoga, meditatie en ademhaling om je te leren je energie te managen. Heel simpel, heel krachtig, heel effectief. Voor iedereen. 

Je loopt wél het risico, dat je je in korte tijd ’n stuk sterker, gezonder, fitter en gelukkiger gaat voelen. Riemen los – het is boarding time!

Ont-spanning aan

Was dat maar waar. Ontspanning is geen knop, die je òf aan of uit zet. Ontspanning komt in lagen. In fases. Ik kan je binnen een paar minuten een Relax More ervaring geven.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. ;-

Relax More met Cora

Even proeven

 

In de komende twintig minuten laat ik je een Relax More ervaring opdoen

Relax More

Schermafbeelding 2023-01-14 om 17.27.58

 

Yay. Jij wilt dieper leren ontspannen! Dan ben je hier goed. Live of online. 

Duik Dieper

Schermafbeelding 2023-01-14 om 18.04.54

 

Heb je de smaak te pakken en wil je trainer worden in Liquid Breath®?

Mijke
Mijke
Yoga Teacher & Marketing Spcialist
Lees verder
"Sinds ik Cora ken is zij op verschillende momenten en op verschillende lagen een game changer in mijn leven geweest. Een vuurtoren voor mij en voor vele anderen. Onze connectie begon als een mentorschap op mijn pad als yoga teacher en ging snel de diepte in tot een mentorschap in ‘zijn’. Cora leeft en ademt authenticiteit en daarmee heeft ze meerdere malen in mijn ontwikkeling de weg vrijgemaakt om datzelfde te doen. Om de opgelegde regels, verwachtingen en conditionering af te schudden en mijn ruimte in te nemen. Cora is een ware teacher by example en toont steeds opnieuw haar kracht, zachtheid en lef. Ogenschijnlijke tegenstellingen vinden in Cora een balans. Ze is een visionair en kan als geen ander manifesteren en datgene de wereld in brengen wat zo nodig is. Licht en gronding, vuur en aarde, doorpakken en kwetsbaarheid, power en ontspanning. Met het ademwerk dat ze brengt en haar vermogen om aan te voelen en af te stemmen weet ze precies de juiste snaar te raken zowel in groepen als in een-op-een sessies. Ik ben ontzettend dankbaar dat Cora op mijn pad is gekomen en alles dat ik van haar heb mogen leren."
Koen
Communicatie Adviseur
Lees verder
Vrienden adviseerden me al jarenlang om iets lichaamsgerichts te gaan doen. Ik zat altijd in mijn hoofd, dus vond dat maar vaag. Tot een vriendin me meenam in wat ze bij Cora heeft geleerd. Ik ben daarop het avontuur aangegaan en ging met Cora in zee. Om erachter te komen dat ademhaling helemaal niet vaag is, maar juist heel concreet en praktisch toepasbaar. En juist daarom zo effectief, mits op de juiste manier ingezet. Cora voelt heel goed aan welke aanpak op welk moment de beste is en heeft me stevige handvatten aangereikt om beter te kunnen functioneren, zowel op mijn werk als privé. Als gevolg daarvan ben ik meer mezelf geworden, rustiger, beter gefocussed en productiever. Ik kan niet anders dan Cora van harte bij iedereen aanbevelen.
Previous
Next

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief

Iedere maand ontvang je al het nieuws over mijn events, workshops, trainingen, reizen en opleidingen.