Individuele sessies

Cora als coach

In een privé sessie begeleidt Cora jou intensief en staat jouw groei voorop. Jij bent klaar voor “Expanding Awareness”, voor een stap naar meer vertrouwen, zelfliefde, gezondheid. Cora is klaar voor jou.

LIQUID BREATH PRIVATE (VIA ZOOM)
Een sessie is een combinatie van coaching op mindset en overtuigingen (soms ‘ass kicking’) & een ademsessie volgens de methode van Liquid Breath®️. Via je ademhaling leer je je lichaam dieper te verkennen en dieper te ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring, die ook tools meegeeft voor thuis.

Tarief
60 MINUTEN – € 99,-
90 MINUTEN – € 149,-

READING & RESET (VIA ZOOM) Vooraf geef je aan waar je aan wilt werken. Denk aan het loslaten van patronen en overtuigingen, slechte gewoontes, verslavingen, het openen voor een partner of meer zelfliefde.

Cora zal als ‘energy intuitive’ specifiek intunen op jou. Iedereen heeft ballast in zijn systeem, meestal opgepikt van je ouders/vrienden/ partners/ etc.
Deze gaan we opsnorren en opruimen, zodat je een krachtige stap kunt maken.

Via je ademhaling leert zij je lichaam dieper te verkennen en dieper te ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring.

Tarief
120 MINUTEN – € 199,-