Over
Cora Verkuilen


Spreker, Yogatrainer, Adempionier.

 

Waar Cora is, is verandering. “Expanding Awareness” is haar middle name. Reizen, pioneren, nieuwe dingen ervaren en ont-wikkelen zit haar in het bloed en sinds 1999 heeft Cora zich verdiept in bewustzijnsgroei via yoga, ademwerk, retreats en alle mogelijke experimenten. Sinds 2008 verzorgde Cora meer dan 25 yoga- en ademreizen, retreats, workshops en (teacher) trainingen en richtte ze Yogatrainer op.


Wil je aandacht besteden aan thema’s als energiemanagement, leren ontspannen, loslaten, stressreductie of fitte medewerkers,? Bingo! Lezingen kunnen saai zijn, niet met Cora. Zij boost je event met een talk met interactie. Een oefening, een ademtechniek, een contactmoment. Spijkers met koppen.
Oprichter, kapitein en eigenaar van de leukste en meest innovatieve yogastudio van Brabant: Yogatrainer. Een relaxte, eigenzinnige plek met vier studio’s, achttien trainers en 365 dagen per jaar les. Cora ontwikkelde Liquid Yoga®️, haar eigen yogamethode op basis van de combinatie van Breath & Movement.

Cora startte als practitioner in 2011 bij Worldbreathmaster Dan Brulé (breathmastery.com) en reisde over de wereld om van Dan te leren en hem te assisteren. Dan Brule komt jaarlijks naar Yogatrainer Eindhoven voor Event Weeks. Cora volgde vele andere trainingen, o.a. met Iceman Wim Hof in 2013, Giten Tonkov in 2018, worldrecordholder Breath holding Stig Severenson in 2019.
 

Ik doe.Alleen nog wat ik leuk vind en wat goed voelt. Wat een zegen, dat besef ik. En ik doe minder. Ik doe voortaan aan een goede work/life balans, hoe leuk mijn werk ook is. Regelmatig telefoon uit en offline. Ik doe ook heel graag! De afgelopen jaren werkte ik met duizenden mensen in zakelijke trainingen en events en in persoonlijke ontwikkeling op Yogafestivals en yogascholen in binnen- en buitenland. Ik ontwikkelde mijn eigen merken Liquid Yoga®️ en Liquid Breath®️. Voelen is weten. Mijn werk is interactief. I promise. You won’t forget.

Ik ben.Ik ben.
Kwetsbaar, een opener, scherp, pittig, ik houd van diepgang, gek op bubbels, onzeker, een lefgozer, creatief, zakenvrouw, woordkunstenaar, grappig, theatraal, een drama-queen, ongeduldig, Jantje huilt, Jantje lacht. Confronterend. Not for Sissies. En ik ben in contact veilig, zakelijk waar nodig, speels, bewust, afgestemd en no-nonsense.
Ik zie je.

 

'You can always relax more'

Cora Verkuilen is in te huren voor yoga- en ademsessies voor groepen van 100 tot 2000 mensen.


Klik op PLAY

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier een video van één van de interviews met Cora Verkuilen. Veel kijkplezier!