Yoga voor grote groepen & festivals

Cora als yogatrainer

Open jezelf en verleg je grenzen. Of je nu een ‘yogamaagd’ bent, een beginnende yogi of je staat al jaren op de mat, dare to yoga. Samen met Cora ga je op onderzoek uit. Iedereen kan yoga doen, zeker met Cora! Want yoga gaat niet om de houdingen. Yoga is niet iets wat je ‘doet’. Yoga is een staat van bewustzijn, waarin je lichaam en geest verbonden zijn en je helemaal ‘hier / nu / present’ bent. Met Cora ga je ontdekken hoe dat werkt. In een half uurtje, een uur of in een dag (deel). Met humor, lichtheid en veel energie ga je bewegen en brengt Cora je ‘letterlijk en figuurlijk’ in beweging en daarna in een geleide ontspanning. Met een ‘natural high’ als resultaat.

Geen matten voor 300 medewerkers? Geen punt, dan doen we yoga zonder mat of op je stoel! Yoga is allesbehalve zweverig, yoga is fun.Yoga is fijn!

Cora ont-wikkelde afgelopen jaren zelf een Yoga- en een Ademmethode. Liquid Yoga®️ en Liquid Breath®️. Voorbij strakke pakjes, mooie houdingen en selfies op Facebook. Cora benadrukt de rol van de adem in je lichaam, gezondheid en je levensenergie (we gebruiken namelijk maar 30 % van onze ademcapaciteit en dat kunnen we in een sessie verdubbelen). Breathmiss Cora leert je vertrouwen op je eigen ademhaling en op jouw lichaam.

INSTEEK
Leuk, met een touch van leerzaam en inspirerend.

CORA OVER EVENT-YOGA
“Van yoga met bouwvakkers tot stoelyoga met 90+-ers in een verzorgingshuis. Been there, done that en ik krijg er nooit genoeg van.Yoga is te gek, voor iedereen en overal goed voor!”

YOGA OP FESTIVALS EN EVENTS
yoga met 1000 mensen – sessie BREATHPOWER (ademtechnieken) – training Liquid Breath®️ – training Liquid Yoga®️ – yoga voor iedereen – advanced yoga training – yoga teacher training – yoga voor stijve harken – yoga op bijzondere plekken

INDIVIDUEEL

Shitmastery (doorbreken van patronen en belemmerende overtuigingen – fysieke trainingen Liquid Breath®️, Liquid Yoga®️ – reading – LifeCoaching